Můj milý deníčku, ehm, blogu,

v sobotu ráno brzičko opouští náš noviciát horký Řím a čekají nás 4 dny "rodinné" dovolené: Sienna, Arezzo (kde budeme i spát u jakýchsi sester, jež mají volný dům bývalého noviciátu), La Verna - jedno z míst sv. Františka, Florencie.  Pak se přesuneme do naší "rodné kolébky" Alby, kde jsme jako prenovicky začínaly. Tentokrát tam však jedem připravit terén (a následně i uklidit) mládeži, která s námi strávý několik dnů tzv. campo-scuola. SDM v Sydney se budem účastnit i my v on-line propojení s mnoha dalšími mladými lidmi z Piemontu v santuáriu Oropa (prý nejvýše položené  santuárium v Evropě - že bych se konečně  ochladila?). 

Do Říma se vracíme na konci července, ale hned od 1.8. nás čeká další apoštolské dobrodružství...tentokrát v samotném centru města, tam, kde Pavel prožil své dva římské roky. O tom však příště.

Přeji všem krásný čas strávený s blízkými, starými i novými přáteli, a samozřejmě s Bohem (být s ním v kontaktu lze i bez signálu).

Těším se na další virtuální setkání (se zářiovými poutníky i na to reálné) a stále zůstávám on-line v modlitbě, zvláště s účastníky a organizátory ActIv8 a Jumpu!