To je prostě Amerika!

Každý rok pořádají sestry z USA velkou šňůru vánočních koncertů. Má to evangelizační přesah a také, přiznejme si to, když si lidé koupí sponzotské vstupenky, tak to pomáhá i ekonomicky. A tady lidé rádi sestry podporují. 

Letos kvůli covidu to možné nebylo. A tak to sestry od října začaly chystat online. Včera byla "premiéra". Vstupné zdarma, k vidění kdykoliv a kdekoliv. Pokud trochu rozumíte anglicky, dopřejte si tu energii pro hlásání evangelia a zároveň touhu být lidem co nejblíže.

Pod tímhle hastagem najdete na dalších sociálních sítích spoustu odkazů a komentářů k včerejší události. #homeforchristmas

 

Vloni (přesně před rokem) jsem se účastnila jako host v publiku velkého zahajujícího koncertu v New Yorku, byla jsem dost zaskočena. Vším, at už profesionalitou, štědrostí lidí, ale také tím, jak to bylo mega a crazy. Letos už jsem byla připravena. A dokonce jsem se nechala vyfotit s vánočními ponožkami a se sobími parůžky v rámci afterparty v komunitě. Odvahu ty fotky zveřejnit ještě sbírám:-)

 

Jo, v jednu chvíli mě můžete zahlédnout. Dělaly jsme s dalšími sestramy z new orleánské komunity křoví naší zpívající představené.