Vydržte číst až do konce, tak je důležitý seznam.

Podobně jako v roce 2013 přicházíme také letos ve spolupráci s městskými částmi hl. m. Prahy s projektem na zjištění dárků dětem ze sociálně slabých rodin. V našem okolí se nalézají rodiny v sociální nouzi, které nemají prostředky k tomu, aby mohly svým dětem koupit byť i ten nejmenší dárek. Ale jsme tady my, kteří možnost dárek koupit máme, a můžeme tak na dětské tváři vykouzlit úsměv. Pojďme se zapojit a pomoci tak dětem ze sociálně slabých rodin v našem okolí, aby také u nich byly pod stromečkem dárky. Děti už o dárek Ježíškovi napsaly a nedočkavě se na něj těší. Je na nás, zda se do projektu zapojíme. Od 30. listopadu 2014 do 14. prosince 2014 jsou v pražských farnostech sv. Ignáce na Karlově náměstí, Nejsvětějšího Srdce Páně na nám. Jiřího z Poděbrad, sv. Václava na Smíchově, sv. Antonína na Strossmayerově nám., Neposkvrněného početí Panny Marie ve Strašnicích, sv. Vojtěcha v Libni, sv. Vojtěcha v Dejvicích, sv. Markéty v Břevnově, sv. Františka z Assisi na Křižovnickém nám. a ve farnosti u kostelů sv. Mikuláše a sv. Václava ve Vršovicích k dispozici seznamy se jmény dětí a dárků sepsané sociálními pracovníky. Můžete si zde vybrat dárek v hodnotě, která odpovídá Vašim možnostem. Stačí si vybrat dárek, zapsat se do seznamu, dárek koupit a přinést jej. Dárky poté budou odevzdány pracovníkům sociálních odborů, kteří je předají dětem. Přijďte se zapojit.

Pokud byste se chtěli přidat a z nějakého důvodu nemůžete přijít do farností, které jsou do projektu zapojeny, můžete si vybrat, které dítě byste chtěli obdarovat kterým dárkem i ze seznamu zde na facebooku.

A jak na to?:)
- vybrat si dárek ze seznamu níže
- napsat nám e-mail, o koupi kterého dárku máte zájem na adresu [email protected]
- počkat, až se Vám ozveme a rezervaci dárku potvrdíme
- dárek koupit a nezabalený a označený pořadovým číslem dárku a jménem dítěte nám jej přinést

Dárky je možné přinášet každý všední den až do pátku 12.12.2014 v době od 18:00 hod. do 20:00 hod. na adresu Chabařovická 15, Praha 9 (prostory Křesťanského společenství mládeže). Pokud byste nemohli přijít v uvedenou dobu, můžeme se domluvit individuálně na výše uvedené e-mailové adrese.

Dárky poté zabalíme a odevzdáme pracovníkům sociálních odborů. Pokud byste potřebovali vědět, pro jak velké či malé dítě je konkrétní dárek, můžeme tuto informaci ke konkrétnímu dárku poslat také přes e-mail.
Případně pokud byste měli jakékoli další otázky, nebojte se zeptat:)

SEZNAM DĚTÍ A JEJICH VÁNOČNÍCH PŘÁNÍ
1. Adriana - panenka Anabel 
2. Marek - auto na ovládání
3. Patrik - mikina s kapucí vel. 164
4. Jiří - mašinka
5. Kristýna - panenka MONSTER HIGH
6. Eliška - panenka MONSTER HIGH
7. David - jakékoliv lego
8. Roman - jakékoliv lego
9. Tereza - kolotoč nad postýlku
10. Petra - jakékoliv lego

Tuhle akci rozjeli dnes na facebooku: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008497637841&fref=ts