Přátelé,

- nelekejte se nadpisu, je to nadsázka -

všem, kdo se nás ptají, kdy konečně vylezeme s e-knihami, hlásím, že brzy! Jde to pomalu (holt nás je sester v redakci spíše méně než více), ale zdá se, že na slavnost apoštola Pavla (u nás 30. 6.) se něco hne. A nebo o něco později...

Součástí našich ebooků bude i několik úvodních vět. Mnou navrhovaná první verze: "Kdo načerno stahuje, bude do černoty stažen", neprošel :-) A tak jsem navrhla o něco přívětivější znění (viz níže).

Co vy na to? Oslovilo by vás to takto formulované k férovému zakoupení eknihy? Prosím o reakce - o reakce vzhledem k eknihám od paulínek, neřešme zde problém předražených či nedostupných DVD/CD a jejich stahování (i když i tam by si měl člověk udělat jasno, že?!).

Díky tedy za konkrétní reakce a především za onu férovost!.

PS: díky také Hejtimu za konzultace a morální podporu!

 

TEXT DO EBOOKů od PAULíNEK

Děkujeme vám za nákup této e-knihy. Jsme rády, že můžeme i touto cestou přinášet dobré zprávy pro ty z vás, kteří jdou s dobou.

Jestliže se vám podařilo dokument stáhnout z nějakého webu bez placení, tak si jej, prosím, pořiďte ještě jednou, férově, na našich webových stránkách www.paulinky.cz/eknihy.

Může se vám zdát, že je to zbytečné a že chceme jen vydělávat. Váš férový příástup však zaručuje, že i další z našich titulů najdete brzy v elektronické podobě. I kniha, která se netisknea neprodává v kamenném knihkupectví, něco stojí (především autorská práva, překlad a redakční práci).

Pokud nám chcete dát tip na další tituly z naší dosavadní knižní produkce, které byste rádi našli i v elektronické podobě, napište nám: [email protected]

Díky za vaši férovost a jakoukoliv podporu našich nových e-produktů mezi vašimi přáteli.

Paulínky