JAN PAVEL II. BLAHOSLAVENÝ

V tomto týdnu jsme konečně do tiskárny odeslaly menší knížečku Jan Pavel II. blahoslavený, kterou připravili naši italští bratři, ale já ji rozšířila o českou část. A také o dva "signální hlasy" (viz příspěvek Tvá modlitba ze 14. 2.)). To není apríl!


Milí čtenáři, přátelé velkého papeže Jana Pavla II.,

přátelé velkého papeže Jana Pavla II.,
přijměte tuto drobnou knížku jako vzpomínku na toho, který zůstane zapsán do srdcí všech, kteří ho zažili.

Pro ty, kdo již patří do nejmladší generace, může být těchto několik stránek nahlédnutím do života naplněného láskou k Bohu a k lidem.

Jan Pavel II. tu je představen jako poutník života od času svého mládí přes zkušenost 2. světové války, studia, kněžské působení až po papežskou volbu, kdy se stal skutečným pastýřem všeho lidu. O jeho daru oslovit každého svědčí i schopnost rozmlouvat s nejmladšími generacemi, tedy s těmi, pro které se stal papežem jejich prvních životních kroků. O tom vypovídají zanechané modlitby na jeho hrobě...

Jana Pavla II. představujeme i jako poutníka po českých zemích. Ať jeho slova povzbuzení nadále zní v našich životech s vírou, že nyní se za nás přimlouvá u nebeského Otce, za kterým toužil ve svůj čas odejít.přátelé velkého papeže Jana Pavla II., přijměte tuto drobnou knížku jako vzpomínku na toho, který zůstane zapsán do srdcí všech, kteří ho zažili. (z úvodního slova)

***

Alespoň první nahlédnutí na vybrané tři stránky - samozřejmě i na tu "signálovskou" :-)))

http://static.issuu.com/webembed/viewers/style1/v1/IssuuViewer.swf?mode=embed&layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Fcolor%2Flayout.xml&backgroundColor=2A5083&showFlipBtn=true&documentId=110401135020-f4181628d02b4812aedebfe41249d109&docName=jan_pavel_ii_blahoslaveny_web&username=PaulinkyPraha&loadingInfoText=Jan%20Pavel%20II.%20blahoslaven%C3%BD&et=1301666118800&er=60
Až nám to dovezou z tiskárny, dám hned vědět.
Yasmin a Tofl ať čekají doma poštu - pošlu autorský výtisk!



2. duben 2005

PS: ještě si dovolím odkázat na článek na našem webu - jde o úryvek z knížky Nejraději měl úterky - ten úryvek se týká právě posledních okamžiků jeho pozemského života.
Najdete tam i papežův vzkaz mladým lidem!