Tuto noc prožijeme s dívkami na Božím Daru v adoraci. Je to poslední noc, zítra budou na závěr mše svaté vyslány domů, aby se samy staly darem pro druhé. Zde je "dopis", který naleznou před svatostánkem, každá adresovaný na své jméno.

Boží Dar, srpen 2010

Moje milovaná dcero.............,

dnes večer jsem zde… tak jako každý večer a jako každý okamžik Tvého života. Čekám na Tebe, abych promlouval k Tvému srdci a abych Ti odhalil cesty, které si Tvá mysl nedovede vymyslet a ani Tvá fantazie představit.

V této tiché noční chvíli, daleko unáhlených výkřiků radosti či vzlyků bolesti, jsem zde já, abych Ti projevil svou lásku a abys pocítila, jak je mocná a hluboká.

Jsi mi drahá a miluji Tě víc než svůj život. Pro Tebe jsem položil život, pro Tebe jsem se nechal zabít, pro Tebe jsem se stal darem. Přechovávám v srdci láskyplné plány jen pro Tebe, pro Tvůj život a pro Tvou budoucnost a mohu je odhalit jen Tobě, nikomu jinému.

V každé chvíli Tě nosím ve své dlani. Chráním Tě jako vzácný poklad. Poslouchej, co chci pošeptat Tvému srdci. Naslouchej, dcero moje, nenech se odradit námahou, zklamáním, znechucením. Zkus naslouchat i mému mlčení. Nikdy svět neopouštím. Ani tehdy, když se svět rozhodne opustit mne.

Neboj se, neměj strach, já jsem s Tebou vždy, každý Tvůj den, až na konec věků. Nic Tě nemůže odloučit od mé lásky. Nic Tě nemůže odloučit ode mne. Čekám na Tebe i tehdy, když se Tvé cesty neshodují s mými cestami.
Věřím Ti, i když se Ti zdá, že Ti nikdo nevěří. Moje láska k Tobě je věčná.

Měj odvahu, já jsem s Tebou! Žij a dovol, aby byl Tvůj život proniknutý mým světlem, a nech, aby se ten radostný mír, který pociťuje Tvé srdce, stával světlem pro druhé – doma, ve škole, mezi přáteli, mezi všemi.
Miloval jsem Tě dřív, než si uzřela světlo světa a budu Tě milovat navždy.
Jdi a zvěstuj to všem.

Tvůj Bůh