Srdečně zdravím,

dny letí rychle a tak je před námi (za týden: 19. března) další lectio a adorace v "inovovaném stylu", tak jak jsme v únoru společně začali Prologem. Opět otevřeme dveře do naší komunity a především stránky Lukášova evangelia, abychom společně naslouchali Božímu slovu, lépe mu rozuměli a při adoraci pokračovali v tichém dialogu s ním.

Tentokrát vstoupíme hlouběji do kapitol o Ježíšově dětství i do obrazu "Hlas slova". V potaz jsme vzaly některé z vašich postřehů z minula.

Kdo minule nebyl, v březnu je ještě možné přidat se bez ztráty souvislostí. (Přidat se je možné samozřejmě vždy).

Tato páteční setkání nekončí "zavřením dveří za posledním hostem". Naší touhou je, aby se pro každého Slovo stalo každodenním průvodcem po obyčejných i náročných cestách života.

A aby to bylo fér, přiznáváme, že tentokrát nám na začátku bude dělat společnost štáb České televize (jeho kameraman dost možná s námi pak zůstane i na adoraci -ale už bez kamery!). Máme to vymyšleno tak, že dokud budou natáčet v horním sále, budeme víc mluvit my - úvod. Pokud se však chceš nějak projevit i ty, není problém. Stačí nezapomenout na "úkol" z minula: přečíst si první dvě kapitoly z Lukášova evangelia (to si přečti i bez touhy po slávě:-).

Prosím, přijďte tentokrát o 15 minut dříve, ne tedy na 19.30, ale už na 19.15. Ať se sladíme s filmařskou technikou (světla, kabely atd.) a v 19.30 začneme už bez problémů. DÍKY

Link na materiály ke stažení z minula.

Link v kategorii Akce, kde se můžeš zapsat, ať to mohu dát vědět, kdyby se něco měnilo + pro dálkaře, až budou zveřejněny nové materiály.

Pro "dálkaře" opět vložíme i březnové pokračování. Jen  tentokrát to asi nestihneme už před adorací. O to víc prosíme, kdo nebudete přítomni osobně, pamatujte na nás, aby i natáčený dokumnt mohl budoucím divákům předat něco z naší společné radosti ze života s Pánem.


"ségry" Anička (annina) a Andrea (Neposeda)