Za 5 minut 12 (poslední dloužky k splnění)

Tak, mládež spokojená ráno odjela a my právě dokončujem velký úklid "po akci". Bylo to fajn, díky i tobě, kdos vzpomněl v modlitbě. Vím, že podobná setkání doprovází modlitbou sestry ze všech komunit v Itálii i z těch našich "rodných" komunit a je to poznat!

Než se odeberu do dočasných lovišť snů, abych nabrala sil do finiše roku 2008 (pro paulínskou rodinu je noc na přelomu dvou letopočtů moc důležitá a tak ji trávíme mimo jiné v intenzivní modlitbě), plním poslední dloužek roku 2008 a vkládám výběr fotek za Advent a Vánoce (o setkání s mládeží až v roce novém, mám na 400 fotek, nutno velmi vybírat:-)

P.S.: Víš, jaké je mé předsevzetí do roku 2009? Minimálně první dva měsíce víc odpočívat, abych - až se vrátím do Prahy - byla plna sil do apoštolského díla, které mne tam čeká. (Tak uvidíme, nakolik se mi toto předsevzetí podaří plnit:-))) Jiné předsevzetí si nedávám, o to se postará Pán, aby mne každým dnem provedl...

Protože je to už druhý rok, co jsem v Římě a ve stejné komunitě, do fotoalba jsem vložila jen to, co se nějak liší od loňska. I tak tam není zdaleka vše (takže přeci jen jeden dloužíček mi zbývá).

foto 2007

foto 2008

 

Milá duše, přeji ti prožít tento poslední den roku 2008
tak jako každý jiný den - v Pánově přítomnosti
a ve vědomí jeho lásky k tobě.

A toho být svědkem pro druhé.
To je nejdůležitější, ať už je silvestr nebo ne.