Rok apoštola Pavla a Paulínská rodina
-
Zahájení Roku apoštola Pavla „jeho“ rodinou

Konec června a začátek července se nesl v jediném duchu oslav apoštola Pavla. Jak už jsem jednou uvedla, pro Paulínskou rodinu je červen měsícem zvláštní úcty k sv. Pavlovi. Letos bylo vše ještě znásobeno očekáváním zahájení Roku apoštola Pavla.

 

Následujících 35 fotek (těžko jsem vybírala z celkem 138 snímků) je nejen ilustrační zprávou, ale i touhou podělit se s tebou o naši radost!

 

Menu: Zahájení Roku apoštola Pavla Paulínskou rodinou v Bazilice sv. Pavla za hradbami. Spolu s námi byl propojen a radoval se i náš zakladatel bl. Jakub Alberione. Píšu „zakladatel“, ale on mne hned kárá, jakto že si nepamatuji,  že „Ne my jsme si vybrali svatého Pavla, ale on si vybral a povolal nás. Paulínská rodina má být živým sv. Pavlem dneška.
Zajdeme i do Chrámu sv. Pavla v Albě, který dal postavit náš zakladatel. Je zde na světě největší sousoší sv. Pavla (inspirace Michelangelovým Mojžíšem).  
A kdo vytrvá v listování fotkami až do konce, bude pozván do našeho generálního domu na oslavu kulatých výročí složení řeholních slibů. (Zmrzlinu jsme si dala i za tebe!)

 

Ciao;-)